Andries Nieuwenhuis en Herbert Dijkstra te gast op vrijwilligersavond Omloop van Bedum

geplaatst in: Nieuws | 0

Op dinsdag 12 juni zullen Andries Nieuwenhuis en Herbert Dijkstra te gast zijn op de avond die het bestuur van de Stichting Omloop van Bedum voor zijn vrijwilligers organiseert.
Andries Nieuwenhuis is als speaker een graag geziene gast in Bedum waar hij al een kenner van de wielersport het publiek op uitstekende wijze van informatie voorziet.

vrijwilligersavond-omloop-van-bedum

In 2017 was Andries Nieuwenhuis helaas door een vervelende ziekte niet van de partij maar tijdens de 35e editie zal de sympathieke Surhuistervener als microfonist weer van de partij zijn. Dat is precies een week nadat hij dus te gast is op de vrijwilligersavond van de Omloop van Bedum waar hij samen met Herbert Dijkstra een invulling aan het programma zal geven. Waar Andries Nieuwenhuis in het wielrennen en marathonschaatsen geen onbekende is geldt dat nog meer voor de in Smilde geboren Herbert Dijkstra. Na zijn actieve sportcarrière, die hem op de Olympische Spelen van Seoel en van Calgary brachten, werd hij sportverslaggever bij grote wieler- en schaatsevenementen voor de NOS. Met Dijkstra en Nieuwenhuis komen er dan ook twee kenners van het wieler en schaatswereldje naar Bedum die de aanwezigen ongetwijfeld een mooie avond gaan bezorgen.